.

Muzejs bērniem

Izglītojošs un interaktīvs ceļojums motoru pasaulē.

Baltijā lielākais, daudzveidīgākais un tehnoloģiski modernākais seno spēkratu muzejs aicina bērnus un jauniešus doties aizraujošā ceļojumā motoru pasaulē, kā arī iesaistīties interaktīvās un izglītojošās muzeja pedagoģiskajās nodarbībās.

 

 

 

 

Vairāk

Interaktivitātes ekspozīcijā

Interaktīvā spēle “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir jautrs veids kā papildināt Rīgas Motormuzeja apmeklējumu.

 

Vairāk

Nodarbības muzejā

Uzzini, kāpēc gumijas bumbiņas atlec un kā citroni var ražot elektrību, iejūties pasaulslavenā izgudrotāja Edisona lomā un izgatavo elektrisko spuldzīti.

Ekspozīcijas “Stāsti, spēkrati, personības” iepazīšana

Rīgas Motormuzejā tiek piedāvāta gados jaunākajiem muzeja apmeklētājiem piemērota ekskursija par autobūves vēsturi un tās attīstību. Ekskursijas ilgums profesionāla gida pavadībā 60 min. Lai pieteiktos ekskursijai, lūdzam zvanīt +371 67025858. Iekļauta Latvijas Skolas Somas programmā. 

 

 

 

 

 

 




 

 

Vairāk

Ar "Latvijas skolas somu" uz Rīgas Motormuzeju

Šajā sadaļā atrodama noderīga informācija skolām, plānojot Rīgas Motormuzeja apmeklējumu ar programmu "Latvijas skolas soma". 

 

Vairāk

Svinības bērniem Rīgas Motormuzejā

Piedāvājam bērniem doties aizraujošajā ceļojumā motoru pasaulē. Kļūt par īstiem zinātniekiem un piedalīties eksperimentos vai autosportistiem un sajust sacensību azartu.

 

Vairāk

Trases automodelisms

Biķernieku kompleksajā sporta bāzē darbojas trases automodelisma pulciņš, kurā bērniem un jauniešiem ir iespēja pašiem konstruēt un izveidot savu automodeli, ar kuru pēc tam var piedalīties sacensībās. Pulciņā tiek apgūtas pamatzināšanas tehnikā, elektronikā un metālapstrādē.